Det är varmt!

efter mycket forsok sa funkar inte bilderna idag det ar sa synd, har massa nya att visa. men emelie har fatt upp en del, sa kolla hennes blogg:emgoesafrica.blogg.se dar har ni en del fran den senaste tiden.

nar vi kom tillbaka till Mhkuhlu i forra eckan avr hemlangtan stor och emelie var lite smasur pa allt och ville aka hem, men efter mycket om och men ahr vi lyckats att fa denna veckan att ga med det har vart bon och fasta denna veckan vilket har gjort att emelie itne har atit emr opa kvallen(hon har inte vart sa kontaktbar vid vissa tillfallen) medan jag ahr atit frukost och sedan pa kvallen:)

det avr vart kul att se hur konkret det kan vara med bon och fasta, det har vart aktiviteter i kyrkan varje kvall och det har gjort att det har gatt fort..

manga av de aldre ungdomarnar har akt tillbaka tilld e storre staderna for att plugga igen, det kanns sa tomt fr manga av dem har vi umgatts med riktigt mycket. det kommer bli tomt utan dem!

emelie ar gett sig pa att doda lite honor men jag ater hellre mango som ar varma fran solen:)

pa onsdag borjar skolan igen och det kommer bli kul att traffa alla barnen igen, saknar dem alsigt mycet nu, men det kommer bli intenstivt.

vi ahr blivit tillfragde om vi vill aka till Zimnbabue och se Viktioria fallen, (vattenfall som tillhor varldens sju unervark) det tackar man ju itne nej till, ska bara se till nar det blir, det skulle vara sa underbart.

annars har det inte hant mycket.
vi har det bra, och det ar varmt, tillskilland fran hemma vad vi har hort, men tror att vi vill ha kyla lika mycket som alla hemma vill ha varme.

hoppas ni har det rba hemma nu na skola, jobb och allt drar igang igen.

kramar Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback