Forsta veckan pa forskolan

japp, nu har forskolan dragit igang igen.
i onsdags sa borjade vi och vi var dar i tid, redan fran forsta studen motte vi Thembi, 3 ar som verkligen gallskrek efter sin mamma. sa synd om honom, han ar inte van att vara utan henne.
vi gick in och halsade pa alla lalarna och motteas av ca 20 na barn och 10 av vara gamla. det var mycket grat, skrik och trostande de forsta timmarna, vissa av de nya barnen tog for sig mycket mer, medan det tog ett tag att fa fram ett leende hos de andra.

dagarna som har gatt nu ahr barnen varit lite galna, skrikit och slagit varandra. men det gar framat och det ahr blivcit en vana att ha dem bak pa ryggen, som de afrikanska kvinnorna har det. latt att jag ska ha mina barn sa.

vi vhar vart i kyrkan mycket med, efetrsom fastan haller pa tills imorgon, sondag.
det rullar pa och vi har passaerat datumet for 2 1/2 manad. vart har tiden tagit vagen??

i februari och mars kommer vi aka runt en del, sa det kommer bli mycket att se.


tyvarr ar det fortfarande lite kampigt med familjen, men hoppas pa att det kommer bli battre nu nar vardagen drar igang for alla igen och inte bara oss. men det ar tufft att kanna att man lite ar i vagen, mycket at detman gor ifragasatts och att det alltid ar nagot som ar fel, men samtidigt ar jag sa stolt att vi har lamnat var komfortszon och vagat oss ut till det vi gor, for jag alskar det verkligen och planerar ltie smatt om mna kan ta med sig Mhkuhlu hem, och ha det i ett horn och man kan komma hit nar man vill, sedan fortsatta vardagen hemma i sverige.
eller om det ar mojligt att ta med barnen hem?

man far sa mycket gladje och karlek av dem,sa man blir helt varm i hjartat av dem nar man ser dem och de vill sitta i knat. till skillnad fran barnen i sverige kommer de fram och satter sig i knat, och bara myser, det ar nice. synd att sproket ar ltie upp och ner for oss, men barn ger sa mycket karlek, och det kanns i hjartat.


i eftermiddag ska vi hem och stada varat rum, till kyrkan och bara ha en nice kvall. saknar dock helgerna hemma nu. men eftersom vi ska ivag sa mycket andra helger sen sa vill vi vara hemma denna helgen.

hoppas ni ahr det bra hemma i kylan. idag ar det faktiskt lite kallare, aven om det ar varmt, men nu ar det bara runt 25. i veckan ahr det vart 43. PA TOK FOR VARMT!

ha det bra hemma! kramar Anna

Kommentarer
Postat av: Maria Enell

Hej Anna!

Det kan inte vara lätt när man inte kan varandras språk riktigt - men tur att kärlekens språk kan förstås av alla!

Varmt och skönt har ni i alla fall. Har hemma har vi några minusgrader och ca en halv meter snö. En hederlig gammal svenska vinter =)

Ha det så bra! Kram Maria

2010-01-21 @ 20:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback