3 veckor kvar, vart tog tiden vagen...??

japp, det blev den veckan som vi har sett framemot massa. vi aker till Kruger Parken imorrn med barnen pa forskolan, det vill saga de som kan betala 100 rand till transport och mat.
det ar 22 barn som ska med och 6 larare sa det kommer nog bli bra.
pa onsdag ska vi till Mosambique for att traffa en kvinna som ar missionar dar och har ett arbete emd foraldralosa barn.
efter det kommer vi att vara med pa 3 dagars traning med Petra Bible Collage som tranar sondagsskolelarare och forskolalarera om hur man undervisar fran bibeln pa ett banrs niva.
under paskhelgen kommer det att vara en konferens i Witbank som vi ska pa, och efter det flyger vi den 5 april till Kapstaden for 5 dagars semester innan det bli hemfard hi i 4 dagar innan vi sak hem.
det sker verkligen allt i sista minuten, men vi ville vara med pa  forskolan sa mycket som mojligt och det kommer bli nice.

det kanns sa overkligt att saga att vi aker hem snart, speciellt nar alla pratar om det, sjalv ser jag framemot flyget(trodde inte jag skulle saga det) for det kommer finnas massa filmer att se, men det kanns som att hjartat komemr att bli kvar har, samtdigt som att komma hem kan bli ganska skont det med, kommer att frysa gasnka mycket om det ar sa att snon ligger kvar, vilket det later som att den ska.
eftersom jag sitter i tublinne nu och shorts kanns det konstigt med jacka om mossa. men iaf.

det kanns somatt ju mindre hemlengtan man ahr, desto mindre har man att skriva, men vi mar bra iaf och ser framemoet att gora alla sakerna som ligger framfor oss.

vi ska aka in till Neilspruti nasta vecka och se fotballsarenen dar med, det kommer att bli kul.

hoppas ni ahr bra hemma och att bilderna upskattas, alltid roligare emd bilder an text.

kram ANna

Kommentarer
Postat av: Mor

Hej Anna!



Dät ser varmt ut, blir rörd när jag ser barnen, vi är många med mej som väntar på dej här hemma kramar

2010-03-22 @ 19:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback