Mozambique, dar det ar varmt och det finns massa mygg och flugor!

japp, till slut hamnade vi da har, i Mozambique, aven om mycket talade emot det,
nar vi skulle paminna mama Aggie om hur vi skulle ta oss till borden, deras bil var nalmligen sonder och visste inte om de skulle fixa den, och att vi sjalva skulle forsoka fa tag p nana som ville skjutsa oss, men denna gangen kande vi att vi inte orkade vara snalla ochs a ratt ut att det inte fanns det, for innnan nar vi fragat om skjuts har det vart ett helt foretag!

sa vi kom ifall i vag vid halv tola fran Mkhuhlu och var framme vid boarden vid halv 3 vilket gjorde att vi skulle ha massa pass, visum och liknande och fck sta i ko och sedanvantade vi ca 1 timme pa mamma Sibuel som skulle hamta oss. det gock bra och vi borjade aka 6 timmar i bilen och ju langre och langre ut vi kom, desto mer liknande det Afrika som vi verkligen inte sett.
nar vi kom fram till samhallet som vi skulle bo is hos Sibuel kom vi fram till att det var en mindre stad.
och huset vi ska bo i hade inomhus toa och till och emd dusch! fast bara kallvatten, och hon har internet hemma saom vi kunde anvande om vi ville.
MEN bara att det var galet varm i rummet och i mitten av natte vaknade jag av att myggnatten gor ont och ansikten kliar och svider.

nar vi senare under dagen ska kopa salva mot det sager de som saljer det till mamma Sibuel att myggnat ska man hanga upp och vadra minst 24 timmar innan det anvands forsta gangen.. inte latt att veta.

sa ida ahr vi haft det runt 38 grader och det ar for mycket, men till helgen sak vi till Maputo, huvudstaden i landet och bada i havet. kommer blis a nice.

sova snart och se om det gaar battre denna natten da jag ahr varts a trott hela dagen.

kram Anna

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej Anna!

Vad skönt det låter med 38 grader, kanske lite för

varmt imorgon är jag ledig ska fixa håret och lite annat kyrkan på kvällen kram

2010-03-25 @ 23:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback